feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, November 30, 2012
SELESAI SEMUANYA :)


ASSALAMUALAIKUM .
hello , hye , annyonghaseyo.
lama tak update blog dah , busy dengan final paper. walaupun hanya ada 4 paper tapi subhanallah tiap-tiap hari ada paper. dan semuanya CALCULATION! susah maaaa -_-" . dugaan sungguh rasanya. alhamdulillah rasanya aku boleh jawab. doakanlah aku berjaya dapat semua untuk semua paper aku. hoho. 




21/11/12 , 22/11/12 , 23/11/12 , 24/11/12. berturut-turut tau ! tapi tak apalah dah lepas dah, insyaAllah semuanya lepas. so sekarang aku backup aku punya tidur yang telah terjejas hohoh. dan tengah meluangkan masa dengan menonton segalanya cerita korea yang telah ku download dan ambil pada rakan rakan. hahahahah. nak kerja rasa macam sekejap plak aku cuti. so aku duduk rumah jelah dan jadi driver mak aku sebab mak aku nak pergi amik lesen. hahaha , warga emas. macam manalah nanti agaknya ye mak aku amik lesen. good luck ye mak. hohoh :D 

hey , dah tengok running man episod baru? episod 120 dengan 121? hahaha. LEE SEUNG GI and PARK SHIN HYE. omo ! aku super duper excited sebab dua-dua guess ini yang paling aku suka! terutama park shinhye. 

So sweet! :)
alolo , sweet kan? 


they are so cute!! seunggi feel bad .. we can see from his face LOL! and shinhye acting sulked so cute!! i wish they will be together in drama .. :) 
cute shin hye :)




that's all. hehe. thanks you. gtg now. untill we meet again ! bye :)

1 loner (s)
OLD | NEW