feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Tuesday, August 14, 2012
SELAMAT HARI RAYA :)

ASSALAMULAIKUM :)

hello , hye dan seangkatan dengan dia . apa khabar ? sihat tak? puasa macam mana? penuh tak? hehe. *baru introduction dah tanya macam-macam* maaf :)
lama betul rasanya aku tak update blog ini , berbulan sudah maybe. sampai ada yang tanya asal aku tak update blog *perh rasa macam retis , aku memang suka perasan* haha. aku tak update sebab wifi dekat MFI ini problems , broadband pulak aku lupa dah mana aku letak , hahah :)

pejam celik , pejam celik dah 26 hari kita berpuasa. sekarang ini masa berlalu terlalu cepat aku rasa sebab sekarang aku dah semester 3 dah rasa macam baru berapa minggu lepas aku orentasi *ok ini menipu* haha. 

so macam mana dengan persiapan raya korang? dah beli semuanya? dah baguslah jangan jadi macam aku ini , dah nak raya baru nak cari. haha. aku baru ada baju kurung je , yang lain tak ada. aku tak pasti kenapa aku tak beli sedangkan aku dah pergi jalan TAR , danau kota dan Sogo. hehe :3 mungkin sebab semua tempat yang aku pergi ini terlalu ramai orang jadi untuk aku memilih dan buat pilihan sangat memalaskan aku. hehe . 

ahad ini mungkin akan raya jadi walaupun aku dah 19 tahun aku tetap nak duit raya. haha. cukuplah lepas aku nak beli hard disk. memory dekat laptop ini dah nazak dah dengan semua cerita korea aku. haha , jadi bagilah aku duit raya *muka kesian* hehe. boleh ye? ok thankss :)

lastly , aku minta maaf andai ada terkasar bahasa atau bahasa tubuh sama ada aku sengaja atau tak sengaja dan mungkin ada aku tak perasan. halal kan makan dan minum aku kalau korang ada belanja ke atau whatever. aku maafkan korang juga , kita kira kosong-kosong ye. hehe . ok wasalam :)




0 loner (s)
OLD | NEW