feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, April 6, 2012
Ainan Tasneem :)

ASSALAMULAIKUM . 

hye readers , kenal ainan tasneem? tak kenal ? meh aku kenal kan. haha. ok macam mana aku boleh kenal dia ? sebab aku pernah jumpa lah , hohoho :) jangan jelez. 

The name's given is Ainan Tasneem. Going to be 20 on 4th of November. Im staying at Bukit Jalil and yeahh I ♥ to sing and playing guitar. I'm currently studying Bachelor of Engineering (Hons) in Bioprocess at Universiti Malaysia Perlis. I'm singing just for fun. Do wish me the best for my future yeah. Thanks for all the supports, people. ♥ ya!
ini aku ambil dekat Ainan Tasneem's :) fan page dia . comel kan dia? suara pun sedap , walaupun ada yang kata suara dia tak sedap. tak apalah kak ainan just be your self. siapa pun kita orang lain mana tahu yang tahu hanya kak ainan and family je. so just anggap komen negatif tu satu cabaran bagi kita. hoho , dah macam bagi nasihat pula -,-" 


you can call me ainan :)

comel kan dia? haha. honestly aku pernah jumpa dia ini. itu pun sebab kawan baik aku sepupu ainan ini. tapi aku jumpa dia sebelum dia jadi artis pun tapi orang dah mula kenal dia. aku jumpa dia masa buka puasa sama-sama dekat rumah atuk kawan aku. masa mula mula jumpa rasa macam "eh betul ke aku nak jumpa dia nie? " hati berdebar-debar, perasaan aku time tu macam nak amik lesen JPJ sekali lagi. haha . xadalah gurau je. tapi agak excited lah. bila jumpa face to face. ohmyyyyy comel lah dia ini, ayu ayu gitu kan. haha. jumpa je kawan aku sibuk kacau kak ainan ini. then aku borak - borak lah dengan dia ini.masa borak borak tu aku rasa macam wartawan pula, sebab banyak benda aku tanya dia. sampai aku tak ingat dah apa yang aku tanya dia. dia bahasakan "kita , awak " comel kan? haha. by the way ainan ini suka dengan warna pink sebab aku dengan dia pernah pakai handphone yang sama jenis , ala yang C3 pink tu. haha. tapi sayangnya tak sempat nak amik gambar. tak apalah, ada rezeki kita jumpa lagi. amik pic banyak banyak. 
to aida : jangan lupa bawa den jumpa ainan ini lagi. hehe :)  





aku tak tahu kenapa. tapi aku suka gila bila kak ainan bawa lagu ini. rasa macam lagu dia. oh mybe aku je yang rasa. haha. ok lah nak tanya je. sama tak muka diorng nie ?



hahah. sama tak? hehe. ok lah. kalau nak tahu dengan lebih lanjut tentang ainan boleh ke fanpage dia. ok daa. bye ! assalamualaikum :)




0 loner (s)
OLD | NEW