feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, March 16, 2012
mereka :)

ASSALAMUALAIKUM .

hye semua :) lama tak update blog, busy dengan life di kolej la. hehehe :D ok ok. cakap kolej ye aku nak share something pasal budak klas aku. mungkin sebab aku tak tahu nak update apa. hehe , banyak benda nak update just mereka yang terlintas dekat kepala aku sekarang nie. hehe bagi yang tak tahu boleh tengok dekat sini A.C.R.T.

 
merekalah :)

merekalah teman gelak and gaduh aku dalam kelas. sebenarnya ada lagi yang lain tapi masa amik gambar nie mereka2 itu tiada. so nasiblah ye. berjumpa dengan mereka bukanlah sesuatu yang aku akan jangka bila aku masuk belajar dekat kolej nie. yelah siapa yang akan sangka yang akan dapat budak kelas yang banyak macam nie walaupun pecah group. tapi walau macampun, aku bersyukur sangat dapat budak kelas dengan diorng nie, walaupun kadang2 makan hati dengan gurau dia tapi dah kata lelaki kan? hohohoh :D

sekarang ini dah semester dua, now betul-betul aku banyak sorang2 dalam kelas maksud aku dalam satu kelas aku je perempuan. dugaan , itu yang aku boleh cakap, yelah dah kata aku dikirakan amik course lelaki. walaupun ramai je perempuan yang amik tapi boleh pikirkan macam manalah kaum perempuan macam aku nie nak angkat aircond tu. berat -___- . hoho. by the way budak kelas aku semua "abang body" sebab boleh angkat aircond. 


 

 

 

 

time nie semua tengah tension pasal presentation drawing. hurgggg -,-" tapi apa pun alhamdulillah kita dah pun past. masa nie sampai pkul berapa buat benda ini. untuk group aku ribuan terima kasih untuk KECIK n FAKRUL :) terbaik. hehe :) klo dulu aku rasa susahnya nak kerjasama dengan orang yang berusia dari kita, tapi bila kenal diorang aku rasa macam kerjasama dari orang berumur lagi baik dari budak bawah umur. hahaha :D walau macam mana pun terima kasih sebab bagi aku banyak nasihat dan teguran dan kenangan. bukan sama ke teguran nasihat? -,-" oklah. bye , assalamualaikum :)

 
becoming post :)

0 loner (s)
OLD | NEW