feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Wednesday, January 4, 2012
tiada tajuk .

assalamulaikum. 

hye readers , lama tak update blog. mungkin aku terlalu sibuk dengan dunia kerja sampai dunia lain aku tak pedulikan. lagipun phone aku macam rosak je sebab dah tak boleh nak on wifi. gila pun mungkin. haha. ok ada sad story ini. saya dah berhenti kerja. sedih tau :( . banyak gila kenangan manis dan pahit kat situ. alhamdulillah staff kat semua baik. cuma ada yang segelintir tak lah. biaselah tu kan? tak semua sempurna.

macam macam ragam antara aku dengan ayu dan apa apa masalah mesti antara aku dan ayu sahaja yang kena. betul tak ayu? bercakap pun salah. hahah. kalau dulu masa tak dapat cuti merungut nak cuti. tapi bila dah cuti selamanya aku pula rindu. bukan rindu nak buat kerja, tapi rindu nak borak borak, makan dalam stor, customer yang macam haram, kena marah dan macam macamlah. rindu saat itu. 

sekarang aku dah rasa susahnya nak cari duit. macam tulah ayah aku dulu, kesian mereka nak penuhkan permintaan aku yang nak macam macam. sampai aku kesian kat ayah ayah dan mak mak sesiapa yang bila anak dia nak beli aiskrim baskin robbins , tak semua ad duit. paling murah RM6.00. haish ! ok aku selalu lari dari apa yang aku nak tulis. 

ok semalam aku berhenti dan Allah menduga aku dengan perlbagai dugaan masa nak pergi kerja excident, tapi alhamdulillah Allah masih lagi bagi aku bernafas. sampai kerja lambat, tapi ada alasan tak apa. tak lama lepas tu orang atas sampai nak amik end month punya bil , dia tengok kedai kotor. kena marah pula, hari terakhir aku, aku buat semua kerja yang aku pernah belajar dan aku melakukannya seorang diri sebab kak ika kena layan and mara dengan orang atas. MAAF kak zulaika. salah saya dan budak shif malam. then balik dengan moto yang patah dan bengkok yang aku dah buat. 

untuk team baskin robbins thanks sebab dah bagi banyak kenangan untuk aku dan banyak ajar aku tentang macam macam. sebab disetiap gambar ada lagu *ok aku mengarut. sebab disetiap kisah ada pengajarannya. 

lepas ini dah tak boleh dah nak makan aiskrim mahal free lagi dah. haha. walaupun macam tu aku dapat banyak kawan baru , alhamdulillah. geng baskin robbins , geng burger king dan geng A&W . huhuhu. ok lah need time to rest .

SENYUM SEINDAH SURIA .
ASSALAMUALAIKUM :)




0 loner (s)
OLD | NEW