feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Thursday, January 26, 2012
new life :)

ASSALAMUALAIKUM .


hye reader? rindu tak aku? perasaan -,-" . hehe. lama betul aku tak update blog, banyak benda yang aku nak update tapi tak tertulis pula. haha. ok alhamdulillah aku dah pun masuk dua minggu belajar balik dekat unikl. pejam celik pejam celik aku dah semester dua. eleh beru sem dua kan? haha :D . ok this year sedih sikit :( . tak dapat roomate lama. tapi nasib baik ada gak sorang budak roomate lama aku dekat bilik yang sama dengan aku. hehe. tak apalah tak dpat roomate lama sebab aku dapat kenal orang lain pula kan? hehe. roomate hampir semua senior course yang aku amik. insyaALLAH ku akan gunakan perluang nie. tahun ini dah 19 so kena jadi dewasa dari 18. hoho. 

nak tulis apa ye? ah nak tulis. sekarang aku kelas sorang je perempuan, walaupun tak semua kelas tapi banyak lah kelas yang aku sorang je perempaun, sedih tau. yelah kadang kadang terasa macam terpinggir, nak borak ke nak cari kumpulan ke. tak semua yang nak kumpulan dengan perempuan kan? tapi alhamdulillah diaorang budak kelas aku tak lupa aku yang perempuan nie. haha. walaupun terasa kadang kadang, tapi ini cabaraan untuk aku sebab aku memilih untuk amik course lelaki. ada orang cakap dengan aku best jadi aku sebab seorang je perempuan, tapi kata tak seindah rupa. ceh nak bermadah pujangga pula aku :) 

oklah tunggu aku update pasal kedai makn willian yang TERBAIK ! haha :) 
ok wasalam. btw thanks classmate :)


0 loner (s)
OLD | NEW