feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, December 2, 2011
OMBAK RINDU THE MOVIE

ASSALAMUALAIKUM


hye , saya update lagi. hohoho . bosanlahh , semalam baru aku update , hari ini update lagi. ok macam gambar yang ada kat atas ini , aku baru sahaja tengok filem ini tadi . komen aku untuk movie ini , not bad lah tapi tetap tak boleh lawan novel dia . hohoh. sibuk pula aku nak bandingkan . biarlah aku punya blog right? lagi satu bagi aku gandingan maya karin dengan aaron aziz tak berapa nak jadi lah. sebab maya karin even pakai tudung pun still lagi muka orang bandar , sedangkan dalam novel izzah itu seorang perempuan kampung yang lawa dan kalau dibandingkan dengan model emilia tu dia lagi lawa . dalam wayang pun tadi aku dengar seorang hamba ALLAH cakap , kalau aku jadi hariz aku akan pilih emilia ini, lagi lawa dari izzah . tapi mungkin pandangan orang berbeza-beza . hohoh . 

komen ikhlas : 

  <lokasi yang dipilih semuanya menarik perhatian>

  <LAGU latar yang sedap >

  <dialog dalam filem ini kelakarlah , dalam aku baru nak feel, dengar dialog aku tak jadi nak feel . haha>

  <ada part yang best , ada yang bosan >


hohoh . ini semua aku punya pendapatlah , mungkin orang lain, lain pendapat. tapi bagi aku tetap TWILIGHT BREAKING DOWN juga yang best . hahaha :)
ok lahh . choww dulu yee :) wasalamuaikum ...


tembam kan? hohoh :) bye !



0 loner (s)
OLD | NEW