feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Thursday, December 1, 2011
Air Conditioning and Refrigerent Technology

ASSALAMUALAIKUM :)


Scribble Box DEMO

hye . update lagi blog yelah bila dah duduk rumah tak buat apa apa , baik aku update blog nie. hoho. orang tengah cuti semester lah kata kan :) . hohoho . pelik tak bila tengok kenapa aku letak A.C.R.T tu ? itu ada panggilan manja di kolej aku. manja ? -,- . hahaha .ok niat aku semalam nak update pasal abang aku kahwin tapi malas plak sebab gambar aku tak ada lagi. hahah .ok dah lari topic . :D

aku update asal budak course aku ini sebab aku rindu seyyh kat korang semua, macam tak percaya pula aku rindu dekat budak budak senget nie. haha. sorry :) ok , budak kelas aku ada berapa orang ek? dalam 50 kebawah kot. hohoh. tak tahulah tapi yang aku sure banyak lelaki dari perempuan sebab perempuan kelas aku ada 2 orang je . kawan ramai kata yang jadi aku best sebab dikelilingi lelaki , tapi bagi aku ada part best ada tak best. depends pada waktu and masa . walau macam mana pun aku tetap rasa korang classmate terbaik yang aku pernah ada , alhamdulilah korang tak pernah tinggalkan aku , walaupun sebenarnya pernah je. -,-

korang nanti dah stay luar , jangan lupa aku yang masih berada di hostel unikl tu ok? haha. kena ingat aku nie :) nak tak nak kena gak menghadap aku ini 6 semester. hohoh. ini gambar majalah , maybe kot. hohoh :)

p/s : ada berkenan? pm aku nanti. haha :)




ok korang jumpa di semester yang akan datang. hohoh :)



0 loner (s)
OLD | NEW