feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Wednesday, November 16, 2011
FOLLOWER


ASSALAMUALAIKUM :D


hello everybody. hoho. mood aku happy hari nie sebab 3 paper untuk final nie dah pergi tinggalkan aku. alhamdulilah. hohoh. aku dah try untuk buat yang terbaik. tinggal lagi 1 paper je. AGAMA ISLAM pease be good to me. hohoh. macam boleh plak kan? #hanya berharap :D . 

sebenarnya aku nak cakap pasal follower lah. everytime aku buka blogwalking ramai yang akan cakap pasal "i dah follow u , nnti u follow i balik ok ? " dulu aku tak berapa nak kisah sangatlah bila orang tulis macam tu. sampai aku cakap dalam hati aku. "apalah minah nie kecoh je, dah dia nak follow kau biar jelah then suka hati kau lah nak follow balik ke apa tak payahlah nak mention kat post"  ok nie dlu lah yang pernah bermain difikiran aku dulu. 

but now bila aku yang kena aku rasa apa yang minah yang aku duk kutuk tu. hoho. bukan sengaja nak mention tapi penatlah sayang kalau buka dekat shoutmix asik kata macam nie. "i dah follow u, nnti follow balik ok" or follow me back or watever. sebab sepautnya kita follow orang itu sebab kita nak tahu perkembangan orang tu apa yang orang tu update bukan sekadar nak ramaikan FOLLOWER pun. 

aku mengaku, dulu aku pernah try doe nak buat macam orang selalu buat. tapi aku buat sekali je. sebab aku rasa tak best plak aku nak kena buat benda alah nie. yela masa mula mula buat blog excited dia lebih sikit, tapi bila dah lama berblogger nie aku rasa biase je. hohoh. biarlah follower tak ramai pun, janji blog nie tetap aku yang punya. hoho. mengarut -,-" . 

by the way. nak wish gak thanks pada yang sapa follow aku tu. aku hargai sangat sangat. aku bukanlah blogger yang kalau boleh nak update blog tiap tiap hari. sebab aku rasa bila perlu kita share. bila tak perlu kita simpan. betul tak? " betul ,betul, betul " kata upin dan ipin. hohoh. 

oklah macam karangan plak aku rasa. hohoh. 
bye.
salam .

iloveyou jang geung suk. hohoh :D



 

0 loner (s)
OLD | NEW