feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Saturday, July 23, 2011
Universiti Kuala lumpur

assalamualaikum. 


hye semua.  lama tak update. malas  . hehehe .ok. straight to the point. alhamdulilah aku dah pun berjaya melanjutkan pembelajaran aku ke UNIKL aku baru je habis orientasi . YA ALLAH ! sumpah penat. dulu aku jaga budak orientasi pun tak penat macam aku sendiri yang kena orientasi. hehehe. orientasi kali ini aku boleh kata not bad lah. yelah setiap kali kita pergi sesuatu acara mesti ada kelebihan dan kekurangannya. so sama macam orientasi kat MFI nie. pukul 5pagi bangun kol 1pagi tidur! penat and tak cukup tidur. tapi rasanya aku dah replace dah time tidur aku yang terjejas tu. 

intake aku masuk adalah intake yang paling ramai kat unikl. seramai 707orang. kalau tak silap akulah. tapi memang ramai. aku pergi daftar pun berjam-jam. naik lenguh kaki aku berdiri menunggu turn.  nak masuk line orang takboleh yelah lelaki je yang ramai perempuan  adalah dalam 60 kebawah je. IPTS ramai lelaki. IPTA ramai perempuan.

ok aku gambar banyak tak ambik (sebenarnya tak terpikir pun) hehe. tapi ada kat aida. nanti aku masuk kan. ok pic yang aku masuk kan nie aku amik dari fb dan kak anis .

kak anis kata time ini tengah kiamulai.

comel lah awakk 

tekun kak aida ye 

berbaris untuk makan . 
macam kat teknik (sebaris sama sederap)




thahks for everything oc-oc semua 
Nakhoda Kemajuan




lastly thanks to semua yang terlibat dalam MSR unikl hari itu.  sedih pulak. thanks sebab dah tambah kenangan untuk aku . k chow dulu. salamm :)

0 loner (s)
OLD | NEW