feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Saturday, July 2, 2011
impian

hi pembaca :)
assalamualaikum. 

lama aku tak update blog. internet tak ada. abang tak bayar XD. tapi sekarang dah ok. terima kasih ye abgku. huhuhu. ok impian ? korang mesti ada benda yang korang nak buat kan? sama ada benda itu dah tertunai atau tak kan? sama macam aku . hahaha . tapi apa yang aku nak aku sendiri rasa macam tak percaya. huhuh. biasalah impan biasanya yang pelik-pelik je aku rasa. huhu. jadi tengok dulu aku punya impian. then t korang cerita pulak pasal impian korang. 


A) aku TERINGIN nak bawa ayah dan mak aku pergi umrah. insyaALLAH . 

B) aku TERINGIN sangat nak belajar masak dengan CHEF WAN . hehe XD 

C) aku nak nak tunaikan impian mak bapak aku untuk tengok aku berjaya .


D) have fun dengan kawan-kawan tersayang akulahh . hehehe XD . bilanya? 

E) aku nak beli barang guna duit aku sendiri. bilalah agaknya?kerja nanti kot.

F) nak pergi korea. kawan dah pergi.haha.then pergi australia. insyaALLAH :)


 G) aku tak tahu kenapa tapi aku nak pergi hospital gila. sebab pengaruh video lena af9.  aku teringin nak tahu apa masalah diaorang. yelah siapa yang nak dilahirkan gila. betul tak? mesti ada sesuatu yang menyebabkan dia menjadi gila. jadi aku suka nak tahu , haha :)

H) ada rumah sendiri , kereta sendiri . semuanya sendiri.

 I) last sekali aku nak impian aku semuanya dapat ditunaikan insyaALLAH . dan apa yang aku mimpikan selama ini menjadi nyata. amin :)

IMPIAN AKU 
Impian bagi aku ini adalah sesuatu yang kita hajat. sama ada kita akan capai atau tak . itu semua rezeki masing-masingkan? tapi aku memang teringin nak bawa ayah dan mak aku. kalau lah ada keajaibankan? insyaALLAH . kalau ada  rezeki kita pergi ye ayah dan mak. aku hanya berhajat. sama ada dapat atau tak itu terpulanglahh . korang pula? impan korang apa? mesi ada . cer share dengan aku. hehehe. sebab menpunyai impian bukanlah sesuatu masalah untu kita kan? jadi teruskan usaha untuk mencapainya :)


 
HOPE AND WAITING :)
P/S :TAHNIAH UNTUK IMAM MUDA HASSAN :)    

2 loner (s)
OLD | NEW