feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, June 3, 2011
mood korea

hi pembaca :)
assalamualaikum . 

korang minat KOREA ? aku minat sangat-sangat . terutama pada drama . ok sekarang aku nak share kat orang pasal cerita-cerita terbaru yang aku sekarang tengah tengok . kenal LEE MIN HO  ? ok yang terbaru . cerita CITY HUNTER  . best gila cerita dia .aku baru je tengok 2 episod tapi dah suka dah.


ok second drama yang aku tengah download and tengok sekarang cerita LIE TO ME , pelakon yang hot dalam cerita nie pelakon perempuan yang pernah berlakon kat cerita princess hours and coffee prince  ala yang comel-comel tu . cerita ini kelakar sangat ! best2 :)


ok yang last cerita BABYFACE BEAUTY  cerita ini comel sangat-sangat . yelah JANG NARA yang berlakon . muka diakan babyface ! hahaha . comel betul .


ok . kalau nak tengok pergi kat jacinda , mysoju dan drama crazy . aku dah bagi link . nanti nak tengok pandai-pandailah yang tengok ok . ok lah aku chow dulu ! 

0 loner (s)
OLD | NEW