feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, June 10, 2011
korea mood :)

hi pembaca :)
assalamualaikum . aku tersenyum masa tengah buat entry ini . aku tengah tak sabar nak tunggu episod baru LIE TO ME .tengoklah . lagu aku pun aku pasang lagu cerita tu . thanks for my sis, kak suria sebab dia lah tunjuk kat aku cerita ini.akak aku ini memang hantu korea. cerita apa je yang dia tak tengok.cerita taiwan pun akak aku layan . TERBAIKK . haha . dia pun baru je buat post pasal cerita ini . hahaha . cerita ini setanding cerita BOY OVER FLOWER. bagi akulah . korang aku tak tahu , hehehee . tapi bagi aku cerita ini ada sikitlah persamaan dengan cerita LOVER IN PARIS . tapi cerita lie to me lagi besst . HUAAHUHA :D


VS


nielah LOVER IN PARIS 

bila cakap pasal korea kawan aku aida khalidah ada kat sana ! seronoknya kan? tak apalah  nanti ada rezeki aku pergilah.semalam dia online kat korea jadi dia bagi tahu aku lah. macam mana keadaan korea,ya ALLAH.sumpahh aku jelezz.huahuha.dia ada kata yang korea ini kebanyakkannya buat pembedahan plastik.mula-mula kecewa lah aku.tapi aku tak kisah. hahaha.aku minat lagu and drama dia je.HAHA .tapi kalau da jodoh dengan diaorang.aku tak kisah ! HAHAHA :) *gatal kau kan ! .semoga perjalannya kat sana and balik nanti selamat . jangan lupa ole-ole aku.haha. bukan senang  nak dapat ole-ole dari sana bagi aku lah . bagi yang dah biasa pergi mungkin biasa je . 

aku kena kumpul duit ini kalau nak pergi.hehehe.minta-minta lah aku dapat pergi dengan family atau kawan aku.hehehe . 

sekian. daa :)

0 loner (s)
OLD | NEW