feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Sunday, May 8, 2011
perfume

hi pembaca :)
assalamualaikum . hye semua ? sihat ? tak sihat mkan ubat ok ? HAHA :)
ok now aku nak story pasal movie perfume . cerita ini dah lama dah . masa tahun 2006. lama giler kan ? HAHAH . bagi aku cerita ini kes pembunuhan yang kejam kepada wanita . maybe ramai yang tak tahu cerita ini , sebab ada unsur 18 tahun ke atas . *tapi aku tengok aku tak 18 lagi . HAHA :D

cerita ini mengisakan tentang seorang lelaki yang dikurniakan kelebihan dapat menghidu sesuatu sejak kecil lagi . dia boleh bau sesuatu walaupun dari jarak jauh . dia seorang yang suka akan bauan yang dipakai oleh golongan bangsawan . dia permulaannya menyukai bau seorang yang menjual lemon . disebabkan dia terlalu suka dia telah membunuh perempuan itu . dia telah membunuh , dari saat itu dia membunuh perempuan untuk mendapatkan bauan yang ada pada perempuan yang telah dia bunuh . dia menjadi seorang pembunuh yang kejam . dia membunuh , membotakkan rambut , dan tinggalkan mayat dalam keadaan bogel.dia akhirnya ditangkap dan telah dijatuhkan hukuman mati . tapi semasa waktu kematian dia ingin membuat satu persembahan . dan dia telah mengibarkan sapu tangan dia yang mengandungi minyak wangi semua wanita yang telah dibunuh .dan secara tiba-tiba semua rakyat yang telah terbau wangian itu menbuka baju , dan melakukan hubungan even paderi pun . dia diibaratkan seorang yang disayangi , dia melarikan diri dan telah kembali balik ke tempat asal dia dibesarkan . dan dia menuangkan minyak wangi ke atas badan dan secara tiba-tiba dia bercahaya dan orang yang ada ditempat itu datang kepada dia dan makan diri dia .   

dah tengok ? emm . aku bagi picture dia sikit2 . HAHAH :)

 






ok ,kalau bagi korang menarik carilah movie nie .
 sekian :)


0 loner (s)
OLD | NEW