feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Monday, May 16, 2011
channel 702

hi pembaca :)
assalamulaikum , sihat ? harap sihat .*lagu sedih minggu ini . tak ada kena mengena pun dengan perasaan. just suka je .korang semua suka tengok TV tak ? aku suka gila ! HAHAH . yelah kalau FB dah mula bosan . blog pula aku tak tahu nak buat post apa . jadi aku layanlah apa yang ada kat TV kecik kat rumah ini .


korang selalu tengok apa ? aku semenjak akak aku yang baru melahirkan anak,duduk kat kampung. kiranya berpantanglah . aku suka tengk pasal masak-masak . macam TOP CHEF , MASTER CHEF , IRON CHEF and semua pasal-pasal masak-masak nie .lama-lama seronok pula aku tengok . sebelum ini tak pandang pun channel 702 itu . HAHAHA :)




pic lagi besar kan ? HAHAHA :)


korang tengoklah , best kot.aku suka sekali tengok top chef.
sebab aku terpikir gak nak masak-masak ini . tapi tulah aku masak setakat past aku je .HAHAHA . masak lemak pastlah *berlagak . HAHAHA . mak aku cakap perempuan mesti kena tahu masak . sebab nanti dah kahwin susah . asik pikir kahwin je mak aku nie . hahaha . akak aku pun ada berangan nak masuk master chef yang akan ada kat  malaysia . so jom join nak ? hahahahah :D




so bagi kaum hawa perlulah belajar memasak :)




sekian . 


aiesya xoxox

0 loner (s)
OLD | NEW