feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, May 27, 2011
baby sitter :)

hi pembaca :)
assalamualaikum . hye semua .


#aku rindukan anak buah aku . HAHA . pengakuan jujur :)
rindukan anak buah aku yang baru je aku jaga hari itu . haha. btw aku dah ada 7 anak buah . korang ada ? HAHA . tapi insyaALLAH akan masuk 9 . tunggu lagi 2 orang akak aku beranak dulu . hehehe .


dari sekolah lagi aku dah start dah jadi baby sitter, sampai bawa pergi asrama lah . tak apa . aku sayang diaorang semua . paling tua anak buah aku umur 10 tahun tak silap . and paling muda baru je 1 bulan . baby lagi .


 : MUHAMMAD NAQIB AKMAL                   : MUHAMMAD ADAM AKMAL 

 : MUHAMMAD MUAZ LOQMAN                  : AINA QAISARAH 

 : NUR ALEEYA ZAHIRAH                          : FA'ATIN LIYANA 

 : MUHAMMAD UMAR QHALIF 

ini semua nama anak buah aku . nama diaorang sedapkan ? HAHAA . I LOVE U ALL :) aku suka dengar aina cakap . sepatutnya baiklah-baiklah . tapi dia bekyah bekyah :)

ADA CIRI2 JADI MODEL UNTUK SONGKOK DAN DOREMON TAK?

SAYA ADA DOREMON . AWAK ADA?

INI SAYA PUNYA . :)



dan sekarang aku sedang menunggu kedatangan NAQIB , ADAM , ZAHIRAH  :) dan dalam bulan 6 tunggu fa'atin liyana pula . tak sabar . HAHAH . ok nanti aku story lagi . salam

p/s : lagu nie lagu kesukaan aina . dia hafal tau ! :)

0 loner (s)
OLD | NEW