feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Monday, April 18, 2011
novel :)

assalamualakum semua . sihat ? aku harap korang sihat sahaja di samping orang yang tersayang .kali ini aku buat entry pasal NOVEL . uh ! aku minat giler baca novel . paling cepat aku bole baca novel yang mempunya page 500 keatas dalam masa 4 jam je . hehehe . aku tak tahu lah kalau korang lagi laju dari aku . tapi kalau novel tu best lagi laju aku baca sebab aku nak tahu apa kesudahannya . tak banyak penulis yang nak buat kita baca sampai nak tahu kesudahannya atau masa dah abis baca kita akan cakap bestnya novel nie . hahaha ! aku mula berkecimpung dalam dunia novel nie bila aku mula sahaja mask asrama . ya ALLAH aku punya kaki novel kan dulu . aku sanggup tak tido sampai 3 4 pagi semata2 nak baca novel . tapi tulah  sikap gila novel nie tetap ada kat aku . hohoho . novel pertama yg aku baca yg aku rasa best giler ialah novel ADAM DAN HAWA . bestnya novel tu . aku nie kalau baca novel mesti ada je adegan yang esti buat aku menangis *cengeng gak aku nie . hahaha .
novel nielah .

after baca buku nie aku jadi gila nak baca novel . samapai kawan aku cakap kalau baca novel beribu muka surat pun kau bole baca cuba kalau buku text tu . 4 muka surat ko dah kata mengantuk kan ? echa2 . hehehe . after novel nie aku baca banyak novel yang best . tapi after novel adam dan hawa aku adabaca gak novel yang bagi aku best giler .





nie masa dulu-dulu lah . then aku suka gilerbaca novel nie . 10 kali baca 10 kali aku menangis . hahaha . sedih oo . hahahaha :)





novel nie tak baca habis lagi 3 kedai cari tak jumpa .

cerita nie pun . not bad lah . 

aku dah terlalu banyak sangat baca novel sampai aku lupa dah tajuk cerita . lagi pun kalau aku nak senarai aku rasa lama lagi baru aku dapat post entry nie . hahahaha . em . kalau korang tahu cerita best2 . bagi tahu aku ok ? hehehe . k lah . last membaca ini bagus . :)


sekian :)



0 loner (s)
OLD | NEW