feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, April 22, 2011
mana yang korang pilih ?

assalamualaikum . hye semua . sihat . hope korang sihat . tak sihat makan ubat . aku nak buat entry pasal justin bieber but bukan dia je . aku buat jugak pasal dani shay . *mentang-mentang semalam konsert justin bieber kan ? . hahaha .aku dah tahu lama dah pasalnie . tapi tulah tak terpikir nak buat . bila ada konsert justin baru aku nak buat . hahaha . tapi aku tahu mesti tak ramai orang yang tahu pasal dani shay . sebab dia kan boleh digelarkan pengkid . bagi aku lantak dia lah dia nak jadi apa . aku pedulik apa kan ?. janji suara dia sedap . suara dia kan dah nak hampir sama dengan justin . justin muda so suara dia maybe akan berubah-ubah . tapi tak bagi dani ini sebab dia dah 22 tahun . *yakinlah sangatkan echa . hahaha . emm . so bagi korang ? orang ramai yang tak suaka kan dani nie sebab diakan perempuan so nak jadi laki . biarlah . suara dia macam laki apa *mungkin telinga aku lain korang lain.hehehe . 

dani shay

justin bieber 

 ada sedikit persamaankan ?

ok now aku nak nak korang dengar suara pulak .





pendapat lain-lain kan ? hehehe . ok .

p/s : korang nak tengok video lagu aku tu off lah . 

sekian :)


0 loner (s)
OLD | NEW