feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Tuesday, April 12, 2011
istimewanya SAHABAT lelaki ♥

assalamualaikum . hye semua . hari ini aku nak cerita istimewanya ada sahabat lelaki . ala biasenya kalau perempuan mesti kawan dia lelakikan ? jarang sangat nak jumpa gurl yang ada member rapat lelaki . tapi mungkin ramai yang tidak tahu yang bersahabat dengan lelaki ini juga ada banyak keistimewaannya . antaranya :

PEMAAF .
sekiranya kita menyinggung perasaannya ataupun melakukan sesuatau yang buat dia marah dia tetap akan memaafkan kamu. berbeza dengan sahabat perempuan yang agak sedikit emosi dan kalaumerejuk mesti berhari-hari .

PENYAYANG 
sahabat lelaki dikurniakan sifat yang sangat penyang.bila kamu ada masalah biar bagaimana susah dan sibuk sekalipun dia psti kan mengutamakan kamu kerana bagi lelaki sahabat penting dari segalanya[ yeke?hahaha]

PENDENGAR YANG SETIA .
apabila kamu berkongsi masalah , sahabat lelaki adalah seorang pendengar setia yang baik berbanding dengan wanita . selain memberikan perhatian sepenuhnya dengan cerita-cerita kamu lelaki juga tidak akan menyampuk atau memberi sebarang komen sebelum kamu menghabiskan ceita kamu.

PELAWAK 
sebagai sahabat yang kamu bertuah kerana dia akn sentiasa menceriakan hidup kamu dengan lawak jenakanya . dia tidak kisah sekalipun terpaksa menjadi pelawak tidak bergaji demi melihat sahabatnya ketawa.

PENYIMPAN RAHSIA .
jangan bimbang untuk berkongsi rahsia dengannya kerana sahabat lelaki sememangnya seorang penyimpan rahsia yang baik . kala kita perasanlah kebanyakaan peguan yang menyimpan rahsia adalah seorang lelaki bukan perempuan  .

PEMURAH .
dia sering membayar makanan dan miniuman setiap kali kamu berdua keluar makanbersama. [yeke] lelakikan ego malulah kalau biarkan kamu yang membayar .

sekian :)0 loner (s)
OLD | NEW