feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Thursday, March 10, 2011
sahabatku .

assalamualaikum .
hye semua .
hari nie aku nak cakap pasal sahabat .
em.
sahabat baik macam mereka nie .



nielah AHMAD NASHRUDDIN LUQMAN .
aku punya ketua aspura SMTK .
dengan dia aku selalu tanya hal yang berkaitan dengan agama .
kiranya dia nie pndai bab agama nie . muka rock kan ? haha
dia seorang sahabat yang baik . rahsia  pun dia ada pegang .huhu 
nash2 . haha.

nie plak AKMAL AZIM .
dia nie 1 kelas dan dialah yang suka layan aku and asmira kat dalam kelas .
macam2 hal dunia yang aku tahu melalui dialah .
btw ! dia ada sura yang agak mirip dengan FAIZAL TAHIR  , haha . :)

nie pula MUHAMMAD SOLEHIN BUKHARI .
aku rapat gak dengan mamat nie !bnda yng ak suka tntng dia .
dia pndai maen alat music n lawak2 dia yng kureng tu . haha .
tapi orang ak panggil dia solihen tapi MEGA ! HEHE :)
P/S : aku pernah nagis dpan dia then ustaz salah anggap . haha . malu2 :l

nie plak MOHAMMAD SYAFIE .
budak kreatif nie , haha .aku rapat ngn dia since form4 mula masuk ! 
ceh ! haha . dia ie pndai melukis tau . aku suka giler !
nie pula EMIE ZAL ASYRAF .
kalo dengan dia nie xhabis cerita pasl awek dia . haha .
emie2 dia nie kdang2 otak 3 suku gak . haha .
apa2 pun best + tension gak jadi kawan ko . haha :)
tengs beb !

ni plak . RAZIFUDIN .
kalo sebut nama dai aku menti ingat koop asrama .
haha . MOCHA ! huh ! haha .  n razi nie dia rapat dengan mama jun ! huhu :)
tengs beb sbab slalu blnja aku kat koop dulu. hehe :D

lastly . haha .
bdak nie nama dia KEMAS MUHAMMAD DANIAL .
pelikkan nama die . hehe . aku mula2 dengar nme dia un mcm tak percya . haha .
dia nie bole jdi seorg penashat gak lah . sbb dia n mega pernah jd penasihat aku . haha .
tapi aku xrapat un ngn dia nie . tapi kalo jmpa bnyak btul cerita . haha :)


nie je kot. haha :)


p/s : lagu NASH yg bagi . haha :)


sekian .




0 loner (s)
OLD | NEW