feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Wednesday, March 2, 2011
sahabat di MGHS

assalamualaikum .
hye semua 
hari nie aku nak cerita pasal kawan2 aku masa aku sekolah dekat
SEK.MEN.KEB.TINGGI PEREMPUAN MELAKA

 
nielah lencana skolah
[kecoh doe aku]
hahaha .
nak bangga gak skola lame aku nie .

banyak sangat memory kat sekolah nie .
sangat banyak ! 
aku dulu budak jahat + mulut tak makan saman punya .
so dah kata budak jaat so mesty bnyak kenangan kan ? hahaha

masa aku form1 
aku rapat dengan sape ek ?

FARAH AMALINA . but aku gado besar dngan dia n aku trus xbertego dengan dia .


FORM2 
aku ad buat kes .
aku rapat ngn bdak nie :)

syasyaima afandy .
BFF .

nie gambar mase aku koir . 2k4 . menang oo ! JOHAN 



nie masa raya .


then FORM 3 .
tahun terakhir aku kat skola nie .
tahun paling banyak aku buat masalah .
echa ! teruk tol ko dulu kan ?
aku gado besar ngn SYASYA .
then aku rapat ngn fizz .

nur filzah :)
BFF 
dulu sbbb aku dia bnyak kena .yela aku kan budak jaat so mmber aku nie yg kena .
kesian kawan aku nie. aku mintak maaf n terima kasih sbb dah jadi kan aku yang sabar :) 

aku masih duduk sekolah tu lagi masa form4 tapi xlame . jd xpayah ah story . haha



maafkan aku kalo aku ada buat salah lagi , :)



sekian .


4 loner (s)
OLD | NEW