feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Sunday, March 6, 2011
Gigih DUA :)

assalamualaikum .
hye semua :)
hari nie aku nak cerita mase aku di 
ASRAMA TEKNIK KAJANG :)

FORM4 

aku masa form 4 aku dorm G2 dorm vokasional + budak PPU .
aku jugak pernah digelar "JUNIOR PALING LANGSI" haha .

senior : KAK FEERA , KAK MELISSA , KAK NANA , KAK EMMA , KAK ASMIERA , KAK NICK .
junior: AISYAH , ALIAH , KIMOT , WANNIE , INTAN , MIERA . ASMIRA , NABILAH , TASYA ,LINDA :)

FORM 5 .
aku masih i dorm yang sama cuma ahli sahaja yang berubah .
my PA 

noor syazwani :)

UMI NABILAH 
nie ketua kecerian blog merangkap dorm skali . haha

SITI HAFIZZAH 
bdak paling bising kat dalam dorm . haha .
ketua kecerian dorm .

AMIERA SYAHIERA 
ketua kecerian blog GIGIH :)

HEEDYA NISYA 
dia nie rapat ngn epy n dia suka giler korea !

NORALIAH + AMIERA + NIK AIIMAN 
em . mereka rapat bersama :) team peers !
Mysa Yusof
MAISARAH
dia nie ska buat lawak2 n slalu ngn apek dia . haha

SYEEDA 
orang kuat softball . haha

FARAH SHAHIDAH 
dai nie selalu kene dalam dorm sebab dia takut ular plastik . haha

AKU + AIDA KHALIDAH + NOR ASMIRA 
kami serasi bersama . haha 
Ezza Rozzella
NUR EZZATI 
stock maggie. hahah :)

WANNIE + SITI INTAN SYAFINADIERA
intan ? dia ska sakat orang . haha . intan2 :)

NORALIAH + NURHAKIMAH IZZATI 
mereka nie budak pandai PPU . haha :)

NOR ALYANNA NATASYA .
budak hot nie . haha :)
gurau je tasya .

SITI FATIMAH 
pasal dia aku ok2 je . hahah :)




mereka :)


nielah budak dorm aku yang giler2 . rindu dengan korang . 
n aku rindu nak tengok gelagat korang yang biasenya diluar jangkaan . haha
RINDU nak makan maggie same2 + bua duty samasama + lepak sama2 + nyanyi samsama .
dan lain2 . haha .


HARAP APA YANG PERNAH BERLAKU ANTARA KITA AKAN TERUS JADI KENANGAN ANTARA KITA :)


maafkan aku kalo aku pernah buat salah kat korang :)


p/s : mereka suka lagu nie :)


sekian :)

4 loner (s)
OLD | NEW