feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Sunday, February 20, 2011
vokasional

assalamualaikum .
hye  :)
hari nie aku nak cakap pasal budak perempuan VOKASIONAL 
tahun 2010 / 2011 .
kitaorang pecah record sebab kakak aku cakap batch kitaorang paling 
ramai perempuan 
ada 10 org dan kita orang course PENYEJUKAN DAN PENYAMANAN UDARA .
em . bunyi macam susahkan ? memang pun , haha
ada lagi yg susah . AUTOMOTIF 
ada 5 orang je . diaorang memang ada 5 orang je .
disebabkan aku punya blog so aku kenal kn aku dulu . hahaha

saya  SITI AISYAH BT ABDULLAH . kelas 5 ppuc . 


nie pulak NORALIAH BT AZIZ . aku dengan dia n hakimah bdak first intake .
dulu 1 klas . tapi dia pandai so d[at msuk kelas e-vok .

dialah NURHAKIMA IZZATI , org panggil dia kimot !
dulu klas 5ppuG , dia un pndai so msuklah e_voke .


nie pulak NOR ASMIRA , yg tudung hitam tu . sblah tu t aku citer .
dia nielah org yg selalu kena ngn aku , baek tau dia nie !


nie SITI INTAN SYAFINADIERA . dia pengawas sporting pnya . 
same klas ngn aku dari form 4 / 5 .


nie NORHASLINDA ! dia HOT tau . haha :)
dia klas 5ppu G .


nie plak AMIERA SYAHIERA .
dia nie org kuat peers ! hahah :) 

    
nie WAN NURNABILAH . dia nie suka bercerita , haha . 
n dia jugak bnyak bg aku informer skunk nie , haha




nie NOORSYAZWANI . dia PA dorm aku .
dia kalo menjerit 1 bngunan bole dgr , haha :)

 nie plak . NOR ALYANNA NATASYA .dia un pengawas .
pengawas yg slalu same je ngn kitaorg ! haha 

dah abis dah budak ppu .


nie AIDA KHALIDAH . dia rapat ngn aku . 
aku rase dua je yg than ngn prangai aku , haha .
dia bdak klas AUTO G.


nie plak . SITI MUAWANA . haha , plik betul name dia .
budak giler korea nie , hahah :)

nie SUHAILAH . dia nie lembut orgnya , hahaha .
dia nie lembut ada mkna . haha :)

nie NADIAH . badar kitaorang , hahah :)
dia nie ada suara yg comel + sedap tau .:)

nie plak NIK AIIMAN AMRINA . dia nie rapat ngan amiera . sblah dia tu .
hahah . dia nie giler milo ! tiap2 hari msti mkan milo . haha .


mereka ini semua kawan aku , kita orang lah budak vokasional . haha.
aku doakan agar result kita semua cemerlang . insyaALLAH ,
terima kasih sebab menjadi sahabatku .


Girls PPU

terimakasih sahabat    :)


0 loner (s)
OLD | NEW