feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Friday, February 11, 2011
prs sm teknik kajang

assalamualaikum .
hye , aku rindu korang lah .
hahahah! 
aku nak cerita tentang sahabat yang aku rapat mase aku menjadi prs .
masa mula2 dulu rasa macam segan je nak bergaul dengan dia orang tapi bila dah lama2 .
wah ! seronoknya kenal diaorang .
hahahah .



afiqah , izzuren , ieda ,aku ,kimot n miera , yg laki nie buda tknik sepang , aku lupe namelah! sory .




alia, mega, ruzaimi , arif , shah, nuri, miera, nabila, kimot , aku, erin, nabilah,atirah ,heedy ,nabil     

puan ainon , nick, nabilah, aliah , heedya , miera .


nie kita orang kat atas batu tepi sungai kalumpang .mandi best oo ! hahaha


aku , aida, nick, nabilah, miera,aliah , kimot, heedya .




nie masa kitaorang pergi kem peers kat kalumpang .
walaupun pergi 2 hari 1 malam je .
 tapi best giler !! 
mase pergi kem nie , ada sekali budak prs sekolah teknik sepang n teknik setapak .
time nie kita orang tahu apa erti kerjasama ! seronoknya kalo pikirkan balik .
banyak sangat kenangan time nie .

then after kitaorang g kem , kitaorang kena uruskan orentasi pelajar form4 .
time nie pun best , ada yg nyanyi , ad joget , ada yg mara2 , ada yg nangis ,
time nie smua ada .
hahahah . miss this memory ..

nielah orang kuat kat prs nie . duadua ada jawatan .
nash n afif .

time nie salah satunyelah  usaha yang kitaorang buat .



nielah muka-muka kakak peers kita . :)



time nie kitaorang dah selesaikan tugasan kita orang ! happy :)



nie rasenya last kitaorang berkumpul n berkerjasama , ada gak yang alen bace pasal anti dadah kat perhimpunan . hahaha . 

DULU . aku + miera + mega + emie + shah n dua orang bdak pengawas selalu lepak bilik seroja ,
hahahah . mase time exam . 
hahhaha. rindu nak lepak kat bilik seroja lagi , pagi2 jumpa cikgu ainon .n minum2 . hahahaha


lastly . kitaorang berkumpul mase ada jamuan peers yang terakhir sebelum spm [aku tnya aida , nash , n nabilah ] hahaha . aku ingat2 lupe . hohoho .:)





nielah time jamuan . pics xbanyak sebab aku tak tahu ada kat sape pics . hahaha



tie nie kitaorang maaf bermaafan antara satu sama lain .
all this make me want to cry ! hahahah :)
miss you'll .

terima kasih pada CIKGU AINON sebab telah memilih kitaorang sebagai pembimbing rakan sebaya SM TEKNIK KAJANG . :) 
LUV U CIKGU AINON .

HOPE korang akn ingat kenangan nie 
sekian terima kasih :)

sory pada sape2 gmbar dia xad. hahahah .

p/s : terima kasih pada amiera syahiera n ahmad nasruddin untuk pic2 kat atas nie :)




2 loner (s)
OLD | NEW