feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Thursday, February 10, 2011

assalamualaikum .
hari aku rase gembira sebab aku dah tahu benda yang aku tak tahu tentang illuminati n freemason .
aku mcm xsangka yang sebenarnya yang benda nie dah lame menguasai dunia nie. 
dari segi pakaian , lagu , artis , bangunan , sejarah , simbol tangan , n semua yang aku xsangka lah .
aku jadi makin takut untuk tahu lagi dunia sebab aku takut apa yang akan berlaku akan datang , sekarang un duit kita dah di kuasai oleh dia, 


macam , sekarang orang hanya ingat dunia , akhirat dah dilupakan . 
jangan cakap orang , aku sendiri un kadang2 lalai dengan dunia nie .
betapa kunonya ak tak tahu semua ini .
aku ucapkan terima kasih kat 



budak nie , hahaha , AKMAL AZIM .
dilah orang yang mula2cerita kat aku pasal benda nie . aku hargainya sangat akmal .
hahahah . but today .



this girl pun tolong aku hari ini untuk tahu benda semua nie .
terima kasih WAN NURNABILAH . ak hargai sangat2 . terima kasih .




  
dia nie gak salah seorang yang tolong bagi tahu aku . 
tengs ye kawan ! :)



aku jadi takut untuk terima semua nie . tapi aku harus terima sebab benda nie dah berleluasa dah .


kat web nielah aku dapat ahu semua nie 
bayangkanlah kalo sebenarnya perang dunia pertama itu sebenarnya tipu .

perang dunia pertama 

bayangkan kalo benda nie sebenarnya tak berlaku .

semua nie hanya main diaorng membutakan mata kita .
tengoklah , betapa ketinggalanya kitakan ? 


so , selamat semoga kita dapt membuka mata bersama . 
selamat beramal ! :)





3 loner (s)
OLD | NEW