feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Wednesday, February 9, 2011
aida khalidah

assalamualaikum .
ari nie aku nak citer tntang membr aku . 
AIDA KHALIDAH BT AHMAD AL-HADI .
hahahah .



nielah budak nyer ! hahahah . dia lah hamba ALLAH yg aku rapat masa aku kat sekola teknik . aku ada gak rapat dengan yang laen tapi dia gak lah yg tahu tntang aku semuanya . hahahah .
aku start rapat ngan dia tahun 2010 ah . and alhamdulilah aku still aku rapat ngn dia sampai sekarang . 
hahahahah . em aku selalu kuar hangout ngan dialah kat  kuala lumpur . 
and dialah hamba ALLAH yang akak aku percaya and bagi aku balik uma dia. hahaha benda yang aku xpenah dapat sebelum nie . hohoho . dia nie baik oo! aku je yang jaat ! oklah 2 . 
dia baik aku jaat ! hahahah .


nielah gambar aku kuar ngn dia , aku bnyak amik gambar tapi aku xada ada kat dia . hahaha
tapi time aku kuar ngan dia aku kuar skali ngan wana n asmira . mase time nie wana xcedend hahah . mase nk  g lah . hahaha. kteowg g naek moto . dalah time tu wana ada lesen L je . hahaha . kelakar + cuak time tu . 
tapi tulah kenangan yang aku boleh aku n semua kenang kan . hahahah .
oklah , that's all ! and aku banyak gak persamaan ngan aida nie .

hahahahah . 
ap2 un aku sayang ko lah ! 
hohoho :) 

0 loner (s)
OLD | NEW