feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Sunday, February 13, 2011
13. 02. 2011

assalamualaikum .
hye semua ,
aku rindu akan sekolah ! 
hari ini hari lahir kawan aku .
NORHASLINDA 
i miss u lah !
dah lah pagi2 kaco aku tido ! 
nasib baek aku syg ko . 
hahahah .
aku cakap aku rindukan sekolah sebab kalo ada kat sekolah sekarang mesti aku dan 
rakanrakanku dah ada plan untuk ken akan dia . hahahah .
bila dah abis sekolah aku rasa dah susah dah nk buat tu semua .
hahahha .
aku jadi rindu dengan adik beradik aku yang tak seibu dan tak sebapa .
norhaslinda , siti muawana , siti aisyah , suhaila , siti fatimah , 
aida khalidah , nabilah , nadiah , nor asmira .
aku rindu akan kenangan kita semasa kita menetap di G3 .
macam kenangan yang ada ,
yang aku rase aku tak boleh lupakan mase kita plan kenakn aida mase bufday dia ,
p/s : gambar tak ada . private ! hahah .
mase kita lepak dengan razi , akmal , syah kat kop pada pukul 11.30 mlm .
pada masa yang same kitaorang mintak tolong cikgu ramzun belikan kitaorang ROTI CANAI .
lapar giler kitaorang time to . hahah .
n last mase kita buat perjanjian .
hahah .
i miss you'll ! 
n i love yo'll .
hope kita dapat jumpa mase amik result nanti .
aku doakan jugak agar insyaALLAH , RESULT KITA GEMPAK! 
hahahah .

wasalam .. :)



0 loner (s)
OLD | NEW