feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.

More About Me


entries | profile | tagboard

Sunday, January 30, 2011
JUSTIN BIEBER .


hello !
semperna hari yang sejuk macam kat overseas nie so aku teringat lah kat sorang mamat nie .
hahahah , kalo sebut name dia mesti ramai yg kenal kecuali danial radcliffe , dia pernah kuar statement yang dia ingat kan justi bieber ni perempuan . hahah, member aku mase mula2 dengar un ingatkan dia nie perempuan  
em , justin bieber muncul dan telah menyebabkan budak perempuan gila bayang hahaha , berangan2 yang akan menjadi gf dia nie , hahahah. bila dia muncul raai anak yang tiba2 bertukar juna name aku jelah , AISYAH BIEBER , hahah . so bukan justin bieber yang real je guna nama nie , hahahah .
 

nie lah mamat yang aku cakap tu , hahaha sekarang dia tengah xsabar nak tunggu filem dia " NEVER SAY NEVER " yang mengisah tentang kehidupan dia dan dia xpernah mengalah selagi apa yang dia mahu . itu benda yang kita boleh contohi .

nie lah disebalik tabir dia .


ok kita STOP cerita tentang filem dia yang akan datang , kita cerita lagu2 dia yang HOT ! 
yang menjadi caller ringtone , playlist kat MP3 + MP4  n semualah , ringtone phone kita kan ?
so aku nak list kan lagu dia 

1)  ONE TIME       
2) BABY   
3) ONE LESS LONELY GIRL
4) DOWN TO EARTH
5) U SMILE 
6) STUCK IN THE MOMENT
7) FAVORITE GIRL 
8) THAT SHOULD BE ME 
9) NEVER SAY NEVER ft JADEN SMITH
10) PRAY .

hahahha , jujur aku un suka kat lagu dia trutama lagu THA SHOULD BE ME 
 and  PRAY .


that should be me ,


pray ,

sometimes aku rase aku nak jadi macam mamat nie sebab dia boleh buat orang gembira dengan hanya melihat dia sahaja  so itu sesuatu yang sangat baguskan , aku teringin nak rasa apa yang dia rase , hahahah


thats all ! 
lastly aku letak gmbar2 dia .

 








lastly , i love purple like mamat nie !hahahah 

6. Stuck
    • 1. One Time
    • 2. Baby
    • 3. One Less Lonely Girl
    • 4. Down To Earth
    • 5. U Smile
    • 6. Stuck In The Moment
    • 7. Favorite Girl (Live)
    • 8. That Should Be Me
    • 9. Never Say Never - Featuring Jaden Smith
    • 10. Pray
     In The Moment
  • 7. Favorite Girl (Live)
  • 8. That Should Be Me
  • 9. Never Say

1 loner (s)
OLD | NEW